ANA OKULU

ANA OKULU

ENKA Anaokulu’nun öğretim programı çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek üzere temellendirilmiştir.

İLKOKUL

İLKOKUL

Okulumuz; öğrencilerin kendilerini ve çevrelerindeki dünyayı sorular sorarak, bağlantılar kurarak, varsayımlarda bulunarak ve varsayımlarını test ederek, denemeler yaparak, riskler alarak, hatalardan ders çıkartarak, birlikte öğrenerek keşfettikleri ve severek geldikleri bir öğrenme ortamıdır.

ORTAOKUL

ORTAOKUL

ENKA Ortaokulu, gelişim çağındaki öğrencilerinin bilişsel, duygusal ve bedensel özelliklerini dikkate alarak, onların sağlıklı gelişmeleri için gerekli tüm eğitim öğretim ve danışmanlık çalışmalarını planlar ve uygular.

LİSE

LİSE

ENKA Okullarının misyonu; öğrencilere, kapasitelerini sonuna kadar geliştirmeye, düşünce ve eylem özgürlüğünü geliştiren zihinsel ve ahlaki alışkanlıklar sergilemeye,...

TÜM FAALİYETLER

YAKLAŞAN FAALİYETLER

EN SON HABERLER

AKADEMİK FAALİYETLER

ENKA Okulları İstanbul, “ne düşünmeliyim”i değil, “nasıl düşünmeliyim”i öğretir. Özgür ve soru sormaya teşvik eden bir atmosferde, öğrenci ve öğretmenler, meydan okuyan varsayımlar üzerinde titiz çalışmalarla desteklenen, uygulamayı geliştirmeye yönelik bir anlayış ile münazaralar yapıyor, birlikte çalışıyor ve araştırmalar yapıyorlar. Bu eşsiz ENKA eğitimi, bireyleri değiştirip, onları dünya üzerinde pozitif bir etki yaratmak için hazırlıyor ve güçlendiriyor.

OKULDA YAŞAM

• PROJELER

Round Square, Proje Yarışmları, CAS (Yaratıcılık, Fiziksel Aktivite, Sosyal Sorumluluk), EYP (Avrupa Gençlik Parlamentosu), ENKAInteract, Tarih Vakfı Prejesi

• ÖĞRENCİ BİRLİĞİ

ENKA Okulları Öğrenci Birliği 2004 yılından bu yana öğrencilerin yönetimdeki sesi olmaya devam etmektedir. Yapılan demokratik seçimlerle Öğrenci Birliği oluşturulmaktadır.

• YAYINLAR

Güncel haberlerimiz, ENKA Okulları İstanbul İletişim Departmanı tarafından hazırlanmaktadır.

• OKUL SONRASI AKTİVİTELER

Kulüp ve okul sonrası çalışmalarının amacı öğrencilerin liderlik özelliklerini, iletişim becerilerini, sorumluluk, keşfetme ve kendilerine güven duygularını geliştirmek, kişisel beceri ve ilgilerini ön plana çıkarmak, topluma karşı duyarlılık ve sorumluluk gelişimine yardımcı olmaktır.

• SANAT VE MÜZİK

Okulumuzda öğrencilerimiz, Ata’mızın gösterdiği bu çağdaşlaşma yolunda , sanatın her branşının ve sanatçının önemini anlayabilecekleri aynı zamanda birçok sanat branşını deneyimleyebilecekleri ortamlarda eğitim görmektedir.

KAMPÜSÜMÜZ

• FOTOĞRAFLARLA ENKA

Fotoğraflarla ENKA sayfamızda en son fotoğraflarımızı bulabilirsiniz.

• SANAT GALERİSİ

ENKA Okulları Sanat Galerisi’nde açılan sergiler ile öğrencilerimiz, görsel sanatların farklı disiplinlerini tanıma, sanatçıyı ve yapıtlarını sorgulama şansını yakalarlar.

• SAĞLIK HİZMETLERİ

Okul Sağlık Birimi; bir doktor, iki hemşire ile öğrencilerimize ve çalışanlarımıza koruyucu sağlık, acil tedavi ve poliklinik hizmeti vermektedir.

• ULAŞIM

Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği’nin 7. maddesi doğrultusunda Okul Aile Birliği Servis Komisyonu, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı için Gürsel Turizm ile anlaşma yapmıştır.

• ETKİNLİKLER / DUYURULAR

Etkinlik / Duyurular sayfamızda en son etkinlikleri bulabilirsiniz.